Model 2 – Maden produceres i eksternt køkken


Maden produceres i eksternt køkken – store mængder

Denne model er karakteriseret ved at maden modtages i frossen eller nedkølet tilstand, hvor efter den skal opvarmes og tilsmages af en uddannet medarbejder i et modtagekøkken.
Maden sælges fra skolens bod.
Eksemplet her er: Lynghøjskolen i Roskilde, der får maden fra Frydenholm.

Eksempel:

Økologisk skolemad i stedet for en tur på grillen
De store skoler i Roskilde Kommune tilbyder økologisk skolemad til eleverne, og det er en stor succes. På Lynghøjskolen i Svogerslev er skoleboden et samlingssted, hvor børnene helst vil have mange salgsvagter. Pigerne i 9. klasse spiser mad fra boden hver dag – hvis den gode, økologiske mulighed ikke fandtes på skolen, var alternativet ifølge eleverne i de store klasser ikke madpakken, men en shawarma fra grillen.

Skolemad - Case Model2
Skolemad - Case Model2
Skolemad_Case_Model2.pdf

Date:23. maj 2013
187.4 KiB
745 Downloads