Besøg en skolegård

Besøg en af landets 33 Økologiske Skolegårde. Erfaringerne viser, at den økologiske gård danner en perfekt ramme om børnenes læring inden for bl.a. Natur-Teknik, Hjemkundskab, Biologi og Sundhed.

I 2013 er det ikke muligt at få tilskud til besøg, så I skal påregne et vederlag til landmanden. Ring og spørg hvordan det forholder sig på netop den gård I ønsker at besøge

Mere Info kontakt Økologiske Skolegårde her.

Se indslag fra Økologisk Skolegård Ellinglund.

Besøg en Økologisk Skolegård

Et besøg på en økologisk skolegård øger det faglige udbytte af dit undervisningsforløb og er altid en stor oplevelse for eleverne.

Fotos fra Ellinglund – Fotograf: Morten Telling /
www.moxtell.dk

Hvad er en Økologisk Skolegård?
De økologiske skolegårde kan du som lærer besøge  i forbindelse med  undervisning på indskoling, mellemtrin og overbygning. Disse gårde er i særlig grad indstillet på at tage imod skoleklasser. Det største faglige udbyftte af ekskursion til gården får du ved at anvende undervisningsmaterialet ‘Hvad er økologi?’ før, under og efter besøget.
Se i lærervejledningen, hvordan ekskursionen kan indgå i natur/teknik, hjemkundskab, biologi, samt undervisning i sundhed og bæredygtig udvikling. Landmandens honorar er 500kr i timen – eller efter aftale.

Tilskud til udgifter
Det er i øjeblikket ikke muligt at få tilskud til udgifter, men vi arbejder på sagen.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen