Forside

NYT undervisningmateriale til overbygning.

I serien ‘Hvad er Økologi?’ udkom  september 2012 et nyt undervisningsmateriale til overbygning. Det har titlen ‘Natur på Økologiske Landbrug’ og kan tilpasses 6.-10. klasse.

Materialet er udgivet af Foreningen Økologiske Skolegårde med tilskud fra Fonden for Økologisk Landbrug, NaturErhvervstyrelsen, Friuftsrådet, Foreningen Økokød og GAIA Trust.
Det er udarbejdet i samarbejde med Økologisk Landsforening og Naturvejlederforeningen.

Se pressemeddelelse fra 17. september her.

Generelt om serien ‘Hvad er Økologi?’

“Hvad er økologi?” er en serie af undervisningsmaterialer for grundskole, mellemtrin og overbygning. De kan downloades gratis.
Materialet, der er opdelt i moduler, der er produceret af Økologisk Landsforening med faglig bistand fra Søren Breiting, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. Materialet er udviklet med støtte fra Fødevareministeriet.
Materialet består af tekster og opgaver til eleverne. De er illustreret med enkle stregtegninger af Morten Telling. Du kan downloade alle materialer som PDF under de enkelte klassetrin i menuen til venstre.
Der er også lavet film til indskoling, som du gratis kan downloade.
Lærervejledning finder du ved hvert klassetrin.
Supplerende materiale er primært materiale fra andre udgivere: Friluftsrådet, FDB, m.fl.

Du kan også finde materialerne på www.EMU.dk