Natur på økobrug

Natur på Økologiske Landbrug (NYT)

Kære lærer!

I serien ‘Hvad er økologi?’ finder du her undervisningsmaterialet ‘Natur på Økologiske Landbrug’. Målgruppen er 6.-10. klasse i Biologi  (og andre naturfag ) – dansk og IT.

Hvis du ‘scroller’ på denne side finder du filer til download her nedenfor.

Lærervejledning og lektionsplan omfatter en detaljeret vejledning i anvendelsen af undervisningsmaterialet. Læs den før I går i gang med elevmaterialerne.  Der er 4 moduler med i alt 14 lektioner. Der er gode muligheder for differentiering.

Der forudsættes en vis grundlæggende viden om økologi og økologisk landbrug – se Modul 1. Denne viden kan opnås fx via undervisningsmaterialet  ‘Økologi og Livsstil’ her på hjemmesiden.

Du kan evt. udvælge elementer og sammensætte dit eget forløb. Materialet til eleverne, som du kan se her nedenfor, indeholder opgaver, tekster, værktøj til interessentanalyse, samt QR-koder (Quick Response) som værktøj for elevernes dataindsamling. Via QR koderne er der her mulighed for integreret IT i naturfagsundervisningen. Det forudsætter dog at eleverne anvender smartphones eller Ipads med programmer, der kan aflæse QR-koderne. Programmerne hentes gratis på appstore eller tilsvarende. Undervisningsmaterialet kan også anvendes uden at integrere QR koder.

Elever på overbygnings niveau kan nok selv downloade materialerne efter din vejledning. Forløbet afsluttes med præsentation og evt. formidling til andre klasser via upload af pdf til hjemmesiden.

Det er gratis at downloade og anvende materialet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via følgende link. Rigtig god fornøjelse!

Lærervejledning og præsentations ark

Brug vores nye interaktive modul til test og evaluering. Det er de samme tests og evalueringer som ligger herunder i word-filer. Ved at bruge den interaktive tilgang, får du elevernes test og evalueringer sendt direkte hjem i din mailboks.
Gå til interaktiv side her eller tryk på linket i højre spalte.

De nye undervisningsmaterialer til ‘Natur på økologiske gårde’ er støttet af

Projektet er støttet af Landdistrikter.dk

Fonden for Økologisk Landbrug og

Projektet er støttet af Friluftsrådet