Mad

Stokes kvalitetssaucer med en klar mission

Siden 2004 har Stokes arbejdet med en sjælden passion for at forfine smagen, teksturen og kvaliteten af ketchups, saucer, condimenter, marmelader og mayonnaise.

Historien bag

I 2004 startede jagten på den gode smag. Rick Sheepshanks grundlagde Stokes med kvalitet i mayonnaise som hans primære mål, efterfulgt hurtigt af tomatketchup – så god, at det var den eneste måde, han fik sin datter til at spise grøntsager. Stokes ketchup er en vildt god ketchup og så er den også glutenfri så mange mennesker kan spise den.

Stokes ketchup er godt på næsten alt mad

Stor smag kræver gode ingredienser

Produktsortimentet begyndte at vokse, og kvaliteten blev forfinet ved brug af de fineste ingredienser til hjemmebagte opskrifter og fremragende, småbatch-kogemetoder.

Medfølelse går ud over kærligheden til maden

Ricks passion for kvalitet matchede hans medfølelse, idet han gav ly til redningsdyr. Mængden af dyr på Rendlesham er vokset til over 250 glade grise, får, kvæg, wallabies, emuer og rheaer, geder, ænder, katte, hunde og heldige høns.

Nyt udseende, samme fremragende kvalitet

Tiden var inde til en redesign for at indtaste vores 10. år. Det friske udseende, karakteristiske stil, stærke branding og informative emballage gør Stokes til den nye favorit i indkøbskurvene over hele landet og ud over.

Globale erobringer

Nu eksporterer vi til over 50 lande – Stokes er tilgængelig over hele verden. Du kan finde os i hele Europa, Mellemøsten, USA og endda Caribien!

Vi er et ‘Cool brand’

Det er officielt – vi er seje! Ved siden af navne som Apple og Spotify er vi på listen over Storbritanniens sejeste brands.

Fejrer vores 15. årsdag!

Vi er stolte af vores globale anerkendelse og brandstatus. Vi er endnu stoltere af vores team på over 70 hårdtarbejdende individer, der arbejder sammen om at lave over 60 forskellige produkter med den samme oprindelige passion.

Ketchup fra Stokes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *