Redaktionen

Økologisk cannabisolie

Bare endnu et WordPress websted

økologisk cannabis olie

Cannabisolie er, modsat hvad de fleste tror, fuldt lovligt og sundt at indtage – så længe det ikke indeholder stoffet THC. Cannabisolie som sælges fra officielle forhandlere i Danmark opfylder kravene for lovlig cannabisolie, og derfor kan du handle trygt.

Hvorfor skal du indtage økologisk cannabisolie?

Økologisk cannabisolie indeholder en række sundhedsfordele. Du kan tænke cannabisolie i forhold til sundhed som andre olier med gavnlige effekter; Olivenolie, trøffelolie, avocadoolie og sågar kokosolie. De har alle det tilfælles, at de indeholder sunde fedtsyrer.

Kroppen benytter de sunde fedtsyrer til at opretholde velfungerende hjernefunktion, hjertefunktion og smidige led. Mange benytter også cannabisolie til at lindre sygdomme og andre skavanker og symptomer.

Nogle sclerose og gigtpatienter har haft positive oplevelser med cannabisolie. Deres tilstand i forhold til smerter er blevet forbedret. Af denne grund findes cannabisolie på recept hos lægen, da de er begyndt at få øjnene op for de potentielle positive effekter det kan have på kroppen.

Cannabisolie booster ligeledes dit immunsystem, som i mange andre tilfælde er det, der har indvirkning på de positive effekter andre steder i kroppen. Et boostet immunsystem forbedrer den generelle kropslige tilstand.

Hvad er fordelene ved økologisk cannabisolie?

Økologisk cannabisolie er, modsat ikke-økologisk cannabisolie, ekstra sundt, da det er 100% raw. Det betyder, at cannabisolien fremstilles ved at høste ny, frisk plantemateriale, hvorefter materialet slowjuices og lynfrysetørres – det hele inden for 2 minutter.

Denne proces sikrer, at de sunde og økologiske egenskaber fra planten bevares, så kroppen kan få gavn af de 100% naturlige indholdsstoffer. Da planterne er økologiske, er de fri for tilsætningsstoffer og sprøjtemidler, og planterne har fået lov til at vokse i et fuldstændigt naturligt og gunstigt miljø.

Økologisk cannabisolie indeholder en større mængder sunde og gavnlige vitaminer som A-vitamin, en række B-vitaminer, C-vitamin, D-vitamin og E-vitamin. Du får desuden mineraler som jern, zink, kalium, calcium, selen og magnesium.

Kan jeg give cannabisolie til mit barn?

Ja, du kan med ro i sindet sagtens give dit barn cannabisolie. Du skal tænke cannabisolie som et sundt kosttilskud på samme måde som vitaminpiller og lignende. Cannabisolie er hverken farligt, og der er ingen bivirkninger – kun sunde ting at hente ved et indtag.

Det kan være en god idé at starte stille med cannabisolie. Ikke fordi man kan risikere noget, men fordi kroppen skal vænne sig til CBD og cannabisolie langsomt og gradvist, for at kunne udnytte det fulde potentielle udbytte af cannabisoliens indholdsstoffer.

Det kan derfor være en god idé eksempelvis at starte med to dråber under tungen inden sengetid den første uge. Dette kan man øge til tre dråber under tungen inden sengetid den efterfølgende uge. I uge tre kan man tage to dråber under tungen morgen og to dråber under tungen aften. Ved den fjerde uge kan man tage tre dråber morgen og tre dråber aften.

Dette er desuden gældende for voksne såvel som børn.

Hvor kan jeg købe økologisk cannabisolie?

Du kan købe økologisk cannabisolie hos Sana Hemp. Sana Hemp har forhandlet økologisk cannabisolie siden 2014, og du kan både købe olie/dråber, kapsler, pulver, hudpleje, tabletter , te og endda cannabisolie til dyr.