Bliv klogere på måltidkasser


Tilbage i sommeren 2003 besluttede en mand ved navn Klaus Toft sig for, at prøve at finde en løsning på det endegyldige spørgsmål: Hvad skal vi spise til aftensmad? Det ulidelige spørgsmål, som alle danskere oplever ikke at kunne svare på alt for ofte.

På daværende tidspunkt var Klaus Toft markedschef hos Danske Slagterier og hermed derfor også meget erfaring og tilmed stærke kompetencer indenfor områderne, udvikling og salg af fødevarer.

Toft blev hurtig opmærksom på, at denne opgave ikke kunne klares på egen hånd og han fandt derefter Bjarne. Bjarne arbejde på daværende tidspunkt for Zitech Computer og havde derfor mange års erfaring indenfor e-handel.

I 2006 stiftede Bjarne og Klaus derfor RetNemt.dk.

Hos RetNemt er du garanteret lækre, sunde og velsmagende retter, der alle bliver leveret lige til døren. Det betyder altså med andre ord også, at hvis du benytter dig af en måltidskasse fra RetNemt, så er du sikker på at din hverdag bliver nemmere. Du vil samtidig opleve, at du får tid til det du rigtig gerne vil.

Hos RetNemt er det muligt, at vælge imellem hele 12 forskellige måltidskasser og derfor kan de også love, at der er noget til alles smag og behov. 

Måltidskasser

Der findes som sagt et stort udvalg af Retnemt måltidskasser og derfor kommer der naturligvis her en kort beskrivelse af hvad du kan vælge imellem. Spændende er den måltidskasse der giver dig både spændende og smagfulde måltider til billige penge.

  • Familie kassen siger jo lidt sig selv. Her er det børnefamilien der er i højsædet og måltiderne består derfor af velkendte nudanske retter. Som noget ganske særligt er der tilmed retter, som børnene kan hjælpe til med.
  • Eksotisk er kassen der giver dig smage fra hele verden. Denne kasse er lavet til dem der elsker at prøve nye ting, og samtidig elsker maden fra andre kulturer.
  • Ekstra Nem kassen er til dig der lever en yderst travl hverdag og derfor knap nok har 30 minutter til at tilberede et måltid. Her tager tilberedningen ikke mere end 20 minutter. Dele af retten kommer derfor ofte allerede forberedt, hvilket i korte træk betyder, at du skal lave mindre for at tilberede maden.
  • Quick kassen er igen målrettet børnefamilier. Dog de familier, som gerne vil undgå at stå i køkkenet i flere timer. Retterne i denne kasse tager omkring 15 minutter at tilberede.
  • Verden er den måltidskasse der giver dig mad fra alle verdens hjørner.
  • Sund kassen er til dig der gerne vil indtage en masse grøntsager. Retter fyldt med proteiner, sunde fedtkilder og få kalorier er i højsædet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *