Den gode reklamegave, strømper


Det kan være svært at finde en reklameartikel som er værd at lægge penge i. Der findes rigtig mange forskellige artikler, som lover at give god reklame for din virksomhed. Det er dog ikke alle produkter som kunder og kollegaer bliver glade for. Der mange reklamegaver på markedet, men strømper med tryk er noget som alle bliver glade for. Det er nemlig noget som alle dine modtager med stor sandsynlighed bruger hver dag og næsten året rundt.

Strømper med tryk er en rigtig universel reklamegave, og kan bruges af alle der modtager den. De kan bruges af unge, gamle, børn, kvinder og mænd og derfor er de den perfekte reklamegave. Der er rigtig mange produkter som kun retter sig mod en specifik gruppe og som derfor ikke er den optimale gave af give. Sokker med logo sikrer dig god reklame blandt alle aldersgrupper og alle personer. Det er vigtigt at du vælger en reklameartikel som bliver brugt og det kan du være sikker på de gør med sokker.

Design dine egne strømper med logo

Hos TopSupplies, har du mulighed for at slippe fantasien løs og gå amok i farver og materialer til jeres sokker med tryk. Der er nemlig ingen grænser, når det kommer til, hvordan jeres strømper med tryk skal se ud. I vores koncept Your Design, kan du være din egen designer og derfor også sikre dig at du får de sokker du kunne tænke dig. Du kan beklæde hele sokken med jeres logo, navn, vare eller kampagne. Det er ikke kun et produkt som kommer med i skoen, med også yderst praktisk produkt at investere i. Din modtager vil ikke kun sætte pris den praktiske artikel, men også den kreativitet, som bliver lagt i produktet. Det kan være rart at vide, som modtager, at der er blevet lagt tanke og tid i gaven. I kan i samarbejde med TopSupplies udarbejde et produkt, som viser dit visuelle udtryk.

Strømper med logo til forskellige events vil gavne din reklame

Strømper med tryk specielt gode til events, hvor mange man skal være indenfor og lave en form for aktivitet. Det kunne være til sommerlejre, yoga ture eller andre aktiviteter hvor det at have sokker på er en del af eventet. Du kan med fordel designe sokkerne, så de vil passe til omgivelserne og som samtidig er beklædt med jeres logo. Dem der modtager strømper med logo vil ofte gerne have deres sokker på udenfor eventet. Her vil de kunne få gode minder om deres lejr- eller yogatur. Det kunne også være din virksomhed arbejdere med træning eller sundhed og derfor ønsker at jeres kunder har sokker på. Der kan du vælge at designe jeres egne sokker.

Du kan i samarbejde med TopSupplies udvikle nogen strømper med tryk, som kan være med til at give markedsføringen et boost. Drop de almindelige reklameartikler, som alle bruger, og invester i lækre strømper med logo. Du kan helt selv designe hvordan sokkerne skal se ud. Du sender blot et design, som i ønsker skal være på paraplyen og så ordner vi resten.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *