Har du råd til at være miljøvenlig?


Der har længe været fokus på klimaet, men måske er du også en af dem der tænker, ja ja, jeg kan jo ikke gøre den store forskel alligevel.

Med teknologien er der kommet mange nye løsninger til der kan reducere vores Co2 forbrug væsentligt både i hjemmet eller når vi køre biler. Det kan f.ek.s være ved at køre elbil i stedet, eller få installeret et spildevandsanlæg eller andre klimavenlige løsninger i vores hjem.

Udfordringen for mange er faktisk at det kræver store investeringer at komme i gang med de energirigtige løsninger, og selvom det måske giver besparelser på sigt er det ikke alle der har råd til at lave en stor investering nu og her

Lån i banken

De fleste banker er ret venligt stemte når man ønsker at låne til at lave energivenlige forbedringer i sit hjem, og langt de fleste bilforhandlere tilbyder også attraktive billån der kan finansiere den nye elbil.

Det er bare ikke for alle at låne i banken, og det er heller ikke sikkert man har lyst til at optage lån

Løsninger på abonnement

Der kommer flere og flere grønne løsninger til, samtidig med at de på mange måder bliver billigere eller mere forbrugervenlige.

En af de nyeste måder at tilbyde energivenlige løsninger på er via abonnement.

Vi har set det med el-biler, men også cykler og andre goder som vi jo godt kan dele, nu er det så kommet til investeringer i din bolig

 

Få en varmepumpe du kan betale

Næsten uanset hvilken type opvarmning du har i hjemmet, så kan du i de fleste tilfælde spare penge med en varmepumpe, og du kan helt sikkert reducere dit Co2 forbrug.

Det alene burde jo være argument nok for at få installeret en varmepumpe, men netop økonomien i  det afholder mange husejere fra at gøre det, da opstartsudgifterne hurtigt render op i 70-100.000 eller mere,

 

Nærvarme tilbyder derfor at man nu kan få installeret en varmepumpe på abonnement.

Der er selvfølgelig et opstartsgebyr men det kan de fleste få råd til.

Samtidig får du fuld service og garanti, så du ikke pludselig står med uventede udgifter. Det er jo altid rart når man kender sit budget de næste par år frem.

Så har du lyst til at være mere klimavenlig men samtidig også på en økonomivenlig måde så klik ind her og lær meget mere om Nærvarme


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *