Kan jeg spise mig tyndere?


Ja, det kan du godt. Det er faktisk en af de nemmeste måder at komme til at tabe sig nogle kilo på.

Find en varm heldragt i uld til babyer her.

Sådan kommer du i gang

Lyder det som noget for dig, er det jo bare med at komme i gang med det. I bund og grund handler det jo om at forbrænde flere kalorier, end du spiser. Kan du formå at gøre det, kommer du hurtigt i gang med at tabe dig. Dernæst handler det også om, hvad du spiser. Det kan fx være en god idé at spise meget mere frugt og grønt, end du gør i dag, da det er de sundeste valgmuligheder, vi har, når vi er ude at handle ind og skal planlægge vores måltider.

Hvad gør jeg, når det bliver svært?

Der er ingen tvivl om, at der er en stor risiko for også at ramme muren på et tidspunkt, hvor du ikke har lyst til at fortsætte den sunde livsstil, og hvor du bare har lyst til at købe fredagsslik hver dag i hele ugen. Derfor er det også vigtigt at fokusere på to ting.

  1. Det er ikke en diæt eller en midlertidig kostplan at spise sundt. Hvis du vil have succes med det, skal det være en livsstilsændring, hvor du siger farvel til den gamle livsstil og påtager den nye og sunde.
  2. Du skal ikke være hård mod dig selv. Det fører bare endnu mere negativitet med sig. Spiser du noget uden for den sunde kost, så lad det være det, og kom tilbage på hesten igen hurtigt.

Skal jeg træne for at blive tyndere?

Du skal ikke træne for at blive tyndere, men det er klart, at det kan hjælpe dig med at forbrænde endnu flere kalorier, hvis du kommer i gang med at motionere. Så hvis du gerne vil sætte hastigheden på din fedtforbrænding lidt op, er det bare med at komme i gang med noget cardio eller styrketræning. Men du kan også sagtens spise dig tyndere, hvis du kan komme i gang med en sund kost.

Køb name it termotøj her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *