Nem mad kan sagtens være sund mad


Bare fordi at du gerne vil i gang med at spise mere sund mad, betyder det ikke, at det behøver at være mere besværligt for dig. Nem mad kan sagtens være sund mad. Det handler bare om at finde de rigtige retter, og så skal du nok i gang med at udvide din brug af fx grøntsager, hvis du ikke tidligere har været så flittig til at få grønt på din tallerken. Men det er altså ikke sværere at lave sunde retter på en nem måde, end det er at lave usunde retter.

Find billige elektriske persienner i dag.

Mange to-go retter i den sunde afdeling

Når du fx er ude at handle ind, og du gerne vil have nemt og hurtig mad, der samtidig er sund, kan det være en god idé at tage et kig på deres udvalg af to-go retter. Der er fx kommet mange gode salater, der er klar til dig med det samme, og som du bare kan spise direkte ud af emballagen. Disse færdiglavede retter koster ofte ikke mange penge, og du skal ikke engang til at tilberede noget, før du kan gå i gang med at spise.

Find lette opskrifter på sunde retter

Har du tid til at lave maden selv, men gider du ikke at stå i køkkenet i flere timer, er der altså også mange gode opskrifter på retter, som er sunde, men som ikke tager meget mere end 20-30 minutter at lave. Så har du ikke noget imod at lave mad, men vil du ikke bruge halvdelen af din fritid på at lave maden, er det jo bare med at finde frem til disse hurtigere retter, som du nemt kan kaste dig ud i at lave, og som ikke er særligt svære at komme i gang med.

Sund mad kan også være fastfood

Mange vælger fastfood, når det skal gå stærkt. Men fastfood er jo som regel meget usundt. Dog kan det altså efterhånden også lade sig gøre at finde sunde alternativer, når du gerne vil have hurtig mad, uden at du vil have så mange kalorier indenbords. Det handler bare om at kigge efter de sunde alternativer, når du står nede i supermarkedet, eller at sørge for at vælge salaten, når du skal have mad udefra, i stedet for at vælge en pizza eller en burger, som mange jo også vælger, når det skal være nemt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *