Sådan kommer du på forkant med vejret i hovedstaden


København er en stor by, men ikke så stor at du ikke kan bevæge dig rundt i den til fods eller på cykel. Hvis du skal udforske København, er det derfor altid en god idé at være på forkant med vejret.

Alt vejr er jo udevejr, det er bare et spørgsmål om at være klædt rigtigt på. Det eneste du behøver, for at være klædt godt på, er din mobil og et klik på det rigtige link, så kender du vejret i København.

Til lands og til vands

København er en dejlig by at opdage til fods. Alle brokvartererne byder på forskellige stemninger og særegenheder, og de ligger alle i behagelig gåafstand fra centrum. Du kan også altid tage metroen ud og så gå på opdagelse gennem byen hjem.

I København er der mange dejlige parker, hvor du kan hvile fødderne. Og du kan bade langs hele havnefronten. Så tjek vejret i København og se om du skal pakke badedragten med på din vandring.

På en gåtur oplever man byen, og i storbyen er der aldrig langt mellem ting.

Hovedstaden er også en god by at udforske fra vandsiden. Uanset vejret i København sejler havnebussen altid. Havnebussen er billigere end kanalrundfarten, og stiger du på den, kan du lade dig sejle rundt i hele Københavns havn.

Det kan dog godt blive koldt på vandet. Så tjek det aktuelle vejr i København og bliv klædt godt på til både vind og vejr.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *