Tips og tricks – sådan får du mest ud af dit sølv armbånd. 


Et armbånd er en sjov måde at pifte ethvert outfit op på, men kan du bære dem på begge håndled på en gang? Absolut! Sølvarmbånd er en perfekt måde at give dit look lidt flair på. Du kan finde et flot sølv armbånd fra Guldsmykket.dk, hvis du står og mangler et nyt smykke. Her er et par tips, som du skal huske på, når du bærer sølvarmbånd på begge håndled:

 

– Bland og match. Når det kommer til armbånd, findes der et bredt udvalg af farver, bredder og størrelser. Vær ikke bange for at blande og matche, når du har armbånd på begge håndled.

 

– Sørg for, at armbåndene supplerer hinanden. En masse armbånd, der ikke passer sammen, vil bare ligne et rod.

 

– Bland ikke metaltyper. Selvom det fungerer godt at blande og matche hinanden, gælder det ikke altid for metaller. Vær forsigtig med at blande metaltyper, når du har flere armbånd. Sølvarmbånd er smukke, men de er det ikke nødvendigvis, medmindre de bæres på en elegant måde, hvor guld og rose gold ikke lige pludseligt forstyrrer. 

 

Pift dit outfit op med et flot sølv armbånd 

 

En lille sort kjole er en fast bestanddel af enhver kvindes garderobe. Den er alsidig, flatterende og kan dresses op eller ned til enhver lejlighed. Når det gælder tilbehør til en lille sort kjole, er mindre som regel mere. Et par enkle sølv armbånd kan tilføje den helt rigtige mængde glimmer og stil uden at overdøve dit look. Sølv er et klassisk metal, der passer godt til ethvert outfit, og det er også meget alsidigt. Du kan finde sølv armbånd i mange forskellige stilarter, lige fra fine kæder til kraftige manchetarmbånd. Uanset om du er på udkig efter noget diskret eller iøjnefaldende, er der et sølv armbånd derude, der passer perfekt til dig. Så næste gang du har brug for tilbehør til din lille sorte kjole, skal du gribe efter nogle enkle sølv armbånd. De vil tilføje det helt rigtige touch til dit look. Smykker og især armbåndet er den perfekte måde at tilføre et personligt touch til ethvert outfit. Gør dig selv en tjeneste og invester i nogle flotte smykker i dag. 

 

Sådan passer du godt på dit sølv armbånd

 

Sølvarmbånd er et smukt tilbehør, der virkelig kan give et pift til ethvert outfit. Med tiden kan de dog udvikle en kedelig, mørk belægning, der kan forringe deres funklende glans. Heldigvis er det nemt og enkelt at polere sølvsmykker. Hvis dine armbånd har en skinnende overflade, kan du gøre dem mere skinnende med lidt pudsemiddel og en klud. Hvis overfladen er mat, kan du bruge den grove side af en køkkensvamp. Så lad ikke den mørke belægning ødelægge dit yndlings sølvarmbånd – tag dig tid til at polere det og give det sin oprindelige glans tilbage! Ved at tage dig godt af dine flotte smykker kan du sørge for at de holder i meget lang tid. Der er ingen der har lyst til at gå rundt med grønne smykker, så hvis du kan nå det endnu, så bør du tage dig tid til at passe på dine smykker – du vil ikke fortryde det. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *