Vi skal have mere gang i den bæredygtige mode


Hvad er bæredygtig mode, og horfor er det så vigtigt at alle kommer til at vide det? Sådan lyder to af nogle af de vigtigste spørgsmål, vi som et moderne samfund kan gå og stille ois selv. Og så kommer der lige et tredje et af slagsen, hvorfor er det, at det er så vigtigt. Jo alle de ting kan jeg da lige sidde her ved mit spisebord her til aften og fundere lidt over, mens jeg lader min fingre plinge på dit tastatur. 

Bæredygtig mode, hvad er det?

Først og fremmest er det vigtigste jeg kan få pointeret under dette spørgsmål, at den mest bæredygtige mode, uden tvivl var den som Adam og Eva i sin tid tyede til, hvis man altså går og tror på edens have og al den slags. Med andre ord, den mest bæredygtige mode, er den der slet ikke er der. Hvis vi helt kunne lade være med at gå og købe ind efter hvad der lige er moderne, ja så ville vi jo klart nok forbruge mindre. Men det er jno utopi, og kommer ikke til at ske. Og for at være helt ærlig, på trods af at jeg er miljø kæmper, så er jeg faktisk glad for at der er noget der hedder mode. Mode er nemlig med til at inspirere os alle sammen, om vi vil det eller ej. Men vi kan, vent ved du hvad jeg mistede lige tråden, fordi jeg blev afbrudt, men ved du hvad det gør da ingen ting, fordi som vi begge ved så er denne artikel nemlig slet ikke så vigtig igen, selvom den lige pludselig var ved at lyde sådan. Jeg lover dig, kære potentielle læser, som jeg dog håber på ikke er der, ar jeg nok skal få skrevet nogle artikler, som rent faktisk er til mennesker. Og inden jeg lige klapper af her, så vil jeg da lige komme ind på de spændende Bambus underbukser, som helt bestemt kan laves på en miljøvenlig måde. Hvilket det par er som du finder i linket.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *