Mad

Vil du gerne leve mere grønt?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der gerne vil gøre lidt ekstra for på den måde at blive mere grønne i den måde, som vi lever vores liv på. Det er for eksempel noget, der skyldes det større fokus, der er kommet på klimaet de seneste år, men især også noget, der har påvirket os, fordi vi gerne vil have et generelt sundere helbred.

Og netop derfor kan det være, at du har været på udkig efter nogle nye måder, hvorpå du kan blive mere grøn i din hverdag.

Skift de usunde madvaner ud med de sunde alternativer

Og hvis det er tilfældet, så er det værd at tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med den mad, som du laver. Den har nemlig en meget stor indflydelse på vores helbred og vores sundhed generelt. Derfor handler det for eksempel om at skifte fedtstoffer og sukker ud med vitaminer og proteiner og på den måde forkæle vores krop og sind.

Derfor kan det også godt betale sig at søge inspiration i andre kulturer, som for eksempel den der er at findes i Sri Lanka. Her formår de nemlig at lave sund men stadig spændende, inspirerende og velsmagende mad.

Lær at lave mad som på Sri Lanka

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så er du heldig – især hvis du står og er på vej til Sri Lanka og mangler noget at bruge din tid på. Prøv fx et madlavningskursus og lær på den måde at lave nogle af de lokale specialiteter, således du kan få udvidet de retter, du udfører i dit eget køkken. Snart vil du opdage en helt ny verden af lækre retter og måder at lave dem på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *