3 lækre økologiske drinks til din begivenhed


Økologi er blevet en vigtig del af mange menneskers liv. Vi ser det ofte i supermarkedet og med tøj. Det er endda begyndt at brede sig endnu mere. Nu har vi nemlig også fået øjnene op for de mange lækre økologiske drinks der findes. Læs mere om dem her i artiklen. 

 

Lækker økologisk Gin og Tonic

De fleste er vilde med Gin og Tonic. Det er en ganske klassisk drink, som kan fås i mange varianter. Det er derfor også den oplagte drink at tage et nærmere kig på. Der findes nemlig flere forskellige økologiske Gins, som selvsagt kan bruges, når du skal lave en økologisk drink.

Hvis du overvejer cocktails catering til dit næste arrangement, så kan du altid tage en snak med Lejenbartender.dk, for at forhøre dig, om ikke de har mulighed for at anskaffe økologisk Gin. 

Der findes efterhånden nogle stykker af disse, så det burde ikke være umuligt at få fingrene i. Derudover kan du også nyde din Gin og Tonic med god samvittighed, da der er flere rene ingredienser, når det er økologisk. 

 

Hvem vil ikke gerne have en Cosmopolitan?

Hvis ikke en Gin og Tonic virker særligt fristende, så skal du heldigvis ikke lede langt, for at finde den næste gode drink, som også kan være økologisk. Vi er mange der er vilde med den velkendte Cosmopolitan, og denne drink indeholder tilfældigvis vodka.

Hvis ikke du endnu har gættet det, så kan du finde mange forskellige typer af vodka som er økologiske. 

Der findes også andre drinks der kan blandes med vodka, så derfor er vodkaen et godt valg. Overvej om ikke denne type alkohol skal tage til i dit arrangement. 

 

Økologisk Dark’n’Stormy er et hit

Hvis du godt kan lide de lidt stærkere former for spiritus, så er det en dejlig rom du skal have fat i. En rom kan også fås økologisk, og dertil kan du lave en virkelig lækker Dark’n’Stormy, som du uden tvivl vil kunne nyde i fulde drag. 

Selvom det kan virke som om at du kan få alt slags alkohol i økologisk, så er det endnu ikke tilfældet, så derfor er det vigtigt at vi er omhyggelige med de drikkevarer vi nu engang kan få. 

Alle de ovenstående drinks er lækre – og økologiske! De vil være gode bud til din kommende fest.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *