Sådan fik jeg penge til en rejse til maldiverne


Mig og min kone bor i en lejlighed på Nørrebro.

Nørrebro er en meget travl by og der er ikke meget privatliv på byens gader.

Det er svært for mig og min kone at tage ud da vi føler at der er mange mennesker og vi er ikke specielt glade for det.

Men det er en familie lejlighed som vi flyttede ind i og har boet de sidste 8 år.

Jeg arbejder fuld tid imens min kone studerer hjemmefra, og vi tjener lige nok til at kunne betale huslejen og hygge os med mad en gang imellem.

Min kone kommer nogle gange med ideen om at tage ud og rejse, da vi i de 8 år vi har været sammen aldrig har været ude og rejse.

Det skyldes mest den økonomiske stand vi er i og at det ikke er noget der ville ses positivt på vores bankkonto lige nu.

Men på en typisk dag hvor jeg kommer hjem fra arbejde, eller når vi ligger i sengen og snakker, nævner hun at rejse.

Jeg prøver mest at undgå det da jeg godt ved at det ikke er noget vi bare kan gøre, typisk snakker jeg udenom og undgår det hun siger.

Men på det seneste føler jeg selv at en rejse er noget vi har brug for, både så vi kan komme lidt væk fra den her travle by og hverdag, men også så vi kan tilbringe noget kvalitetstid alene.

Hvis vi nu skulle tage ud og rejse har vi kigget på maldiverne, de har de smukkeste værelser lige ud til stranden, et sted hvor det kun vil være os, en pool, og stranden med en dejlig udsigt.

Det er dog dyrt, meget dyrt, heldigvis faldt jeg over den her hjemmeside og gik ind og sendte en ansøgning på Letfinans.dk og gjorde min kones drøm til virkelighed.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *