Gaver der gør jule aften lidt sjovere


Julen rykker nærmere og det er på tide at tænke på de gaver der skal under træet!

Købe julegaver er for nogle et hit, for andre vækker det fortvivlelse. Det kan også være svært at finde nye spændende gaver år efter år. 

Det man skal huske er at gaven skal være noget de kan bruge. Om det er det samme som sidste år er ikke det vigtigste. Er det til ham så er det jo heller ikke helt muligt at købe ny speedbåd, alufælge, motorcykel eller fladskærm. Så køb noget du ved han kan bruge, der ikke sprænger banken. 

Kvinder er lidt lettere at købe gaver til, her er der nok en utrolig lang liste du kan gå ud fra. Det betyder at du slavisk kan købe det hun ønsker. Selvom hun selv har dikteret det, så bliver hun stadig glad. Skal du overraske lidt, så er selvforkælelse en god gave. Gavekort til kosmetolog eller spa er en favorit. 

Ved mænd er der stort set altid en hobby du kan hænge dig lidt på. Han siger godt nok han ikke ønsker sig noget, men det gør han, han ved det bare ikke. Er han vild med sport, er handyman eller måske fluefisker, så findes der altid gadget og tilbehør til hobbyen. Dertil kommer at de fleste mænd elsker en bestemt slags spiritus. En flaske af den gode slags falder altid i god jord. 

Husk jeres forhold!

Forholdet er en af de ting man kan begave på den sjove måde i julen. De seneste år er der nemlig kommet et stort udvalg af erotiske julekalendere. Det gør lige den kolde måned lidt mere hed, når i hver dag skal pakke en ny sjov og fræk ting ud. 24 låger med sexlegetøj og frækt lingeri er bestemt noget der gør at i har lyst til at lade julen varer lige til påske. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *