Har du fældet træer?


Har du en række træer, som du netop har fældet? I så fald har du muligvis brug for en stubfræsning. Og hvad skal du egentlig gøre med alt det der brænde, som du pludselig står inde med? I denne artikel vil vi give nogle gode råd til, hvordan du blandt andet får en stubfræsning og hvordan du kommer af med alt det brænde, som du nu har på hænderne.

Sådan fjerner du den irriterende stub

Det mest irriterende ved at fælde træer er at man ofte står med en irriterende stub bagefter, som man skal prøve at få op af jorden. Det kan være meget besværligt at få den op af jorden, da den trods alt kan have en masse rødder rådet, som strækker sig meget langt. Det kan tage en halv eller hele dage, før man kommer af med en rigtig stor stub. Og det kræver ofte rigtig meget hårdt arbejde, hvis man skal save og hakke sig igennem alle disse rødder.

Det kan i stedet være en god ide at anskaffe en stubfræsning, hvor man nemmere kan komme af med sin stub. Med dette får man hurtigt styr på stubben og man kan hurtigt komme videre i programmet.

Giv dit brænde væk

Hvis du lige pludselig ligger inde med rigtig meget brænde, som du ikke kan bruges selv, så handler det blot om at give det væk. Du kan eventuelt spørge folk om de ikke vil give lidt for det. På den måde kan du altså også tjene penge på det. Og ofte vil folk gerne gøre dette, da det trods alt er billigere for dem at anskaffe brænde på denne måde frem for at købe det ved et byggecenter eller lignende.

Det er samtidig en nem måde hvormed du kan komme af med dit brænde. Hvis du ikke selv har en brændeovn, så kender du med garanti en person, som har dette. Der er rigtig mange mennesker der har en brændeovn i deres hus trods alt.

Selv hvis du ikke kender nogen i dit eget netværk som ligger inde med en brændeovn og har brug for alt dette brænde så kan du hurtigt finde frem til nogen der har. Hvis du tager ind på nettet og de sociale medier så kan du for eksempel hurtigt komme i kontakt med folk. Du vil med garanti hurtigt kunne finde frem til nogle grupper på nettet hvorigennem du kan finde folk, som mangler brænde.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *