Hvad er en personlig coach?


Hvad er en personlig coach? 

Påbegynd din succes med personlig coaching, som vil forandre dit liv til det bedre. En personlig coach gør dig til den bedste version af dig selv for at opnå de mål du ønsker at opnå både personlige såvel som erhvervsmæssige drømme.  

personlig coaching hjælper dig med at se dig selv og identificere de kvaliteter, som du besidder og det potentiale du har for at blive den bedste udgave af dig selv.  

Bering Søgaard giver dig værktøjerne for at du kan tage fat om de udfordringer som du måtte have og omdanne dem til netop det du har behov for, her kan du gennem personlig udvikling omstrukturere den måde du tænker og ser verden på og give dig en ny indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet kaster i mod dig. 

Vores personlige udvikling tager udgangspunkt i Bob Proctor’s tankegang og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan forbedre dig selv inden for personlig udvikling. Bob Proctor giver dig med andre ord de redskaber, som du har brug for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ.  
 
En af måderne vi tager hånd om dig på er ved at anvende teorien loven om tiltrækning. teorien tager udgangspunkt i hvordan dine tanker bliver til hvordan du føler og hvordan du handler ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine interaktioner . Her er Bering Søgaard mål at trække dine handlinger i en bedre retning, så du opnår de bedste resultater. 

Ved os gør vi op med den traditionelle måde genopdage sig selv. Nogle går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver Bering Sågaard dig med mentaltræning dig redskaberne til at du selv kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to personer, der er ens og tænker på samme måde.  

Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? er det normalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende faktorer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt det kaotiske, der i dit liv for at kunne fokusere på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine mål. 

Det vigtigste i en personlig coaching er at vide hvad dit mål er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver Bering Søgaard dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med Bering Søgaard, hvor vi arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med personlig udvikling.  
 
Med en Life coach hjælper vi dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Bering Søgaard gør op med de traditionelle tankegange om at slid belønner. Vi hjælper dig med at tænke smart klogt, så du ikke bliver stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du drømmer om med livet. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *