NORTAGG ER DIN ELEKTRONIK GROSSIST! 


NORTAGG ER DIN ELEKTRONIK GROSSIST! 

NORTAGG er professionelle inden for engros elektronik og har igennem en længere periode håndteret telefon tilbehør engros. Vi har gigantiske mængder produkter på vores hjemmeside, som er parat til at blive leveret hos jer. Mangler jeres organisation den bedste skærmbeskyttelse så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros mobiltilbehør har vi mange fantastiske tilbud til vores købere. Det kan være at I muligvis står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres mobiler fungerer perfekt og de er i stand til at betjene jeres forbrugere optimalt. Som B2B grossist af elektronik tilbehør engros har vi en del muligheder for at fikse jeres problem. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en fantastisk beskyttelse af jeres telefoner. Vores SmartGlass er utrolig stabilt på grund af vores design. I stedet for det tradionelle følsommme materiale som findes som alle andre B2B grossist, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, hvilket leverer os et godt produkt.  

Mangler I tøj ?   

Hos NORTAGG har vi et kæmpe sortiment af høj kvalitets tøj, hvor I kan finde mange fantastisk valgmuligheder. Mangler organisation arbejdstøj til dine forbrugere? NORTAGG har ofte gode jakker af høj kvalitet, og vi forhandler grossist tøj, så I kan få de rigtige mængder til jers forretning. NORTAGGs kæmpe sortiment strækker sig over mange forskellige kategorier, og vi kan derfor tilbyde et væld af produkter. Vi er for det meste parat til at leve op til dine krav og levere den rigtige mængde. Eksempelvis tilbyder vi et enormt sortiment af træningstøj af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til jeres hjemmeside. Vores sortiment vil også hjælpe din shop i den kommende tid eftersom sommeren kommer tilbage til samfundet og flere danskere skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være fantastisk til padeltennsi. Som grossist tøj har vi altid et fuldt lager og fantastiske tilbud parat til vores købere, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Vi leverer kun med produkter i særdeles høj kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor altid være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som engros tøj er vi altid interesseret i vores brugers respons, og vi placerer en stor indsats i vores kundeservice. Købere er dermed altid velkomne til at rapportere en tilbagemeldning efter du har givet vores produkter et skud, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.     


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *