Kør godt og grønt uden at fare vild


Har du netop investeret i en elbil? Jamen så skal den da ud og luftes. Danmark har masser af skønne naturområder, som kan opleves fra din nye investering. Det kan være dejligt befriende bare at køre afsted ud i det blå, men det rareste er nu at vide, hvor præcist turen går hen. Anskaf dig derfor en GPS, så kan du stensikkert finde sikkert frem og tilbage. 

Find den korrekte rute  

Skal du ud at køre, skal du kunne finde den korrekte rute hen til dit ankomststed. Det er ikke blot turen frem, men også turen tilbage, du skal kunne finde. I dag har langt de fleste mennesker en GPS. Hører du til gruppen, der ikke har, bør du, om ikke det kunne være noget for dig. Der findes op til flere modeller på markedet, og der er rigtig mange ting at lære om dem. Men fortvivl ikke, det er slet ikke så svært at finde rundt i.

Gå efter en anerkendt model, som har flere funktioner. Brandet bør have den nyeste teknologi, og så gør det bestemt ikke noget, hvis der er lidt ekstra lir. Vælger du fx en TomTom GPS, får du nogle ekstra lækre funktioner med. Herunder mydrive connect. Hvis du opdaterer via mydrive connect, vil du altid have de nyeste opdateringer på din GPS. Sådan kører du aldrig forkert.

Kør sikkert og korrekt

Det er ikke kun nødvendigt at kunne finde den rigtige vej. Du skal også køre sikkert og korrekt. Det er måske længe siden, at du har fået dit kørekort. Der er mange regler, som sidenhen er gået lidt i glemmebogen, og derfor er det måske en god ide at få det hele opdateret.

Læs om regler og hold øje med trafikmeldinger, så er du helt sikker på, at du altid er opdateret. Når du har fået genopfrisket reglerne, kan du bare køre afsted. Kører du afsted i elbil, skal du huske at lægge mærke til, om du har mulighed for at få ladet bilen op.

Det er rigtig dejligt at kunne køre afsted med god samvittighed overfor miljøet. Det gør turen noget sjovere, og du kan bedre slappe af. Vil du være ekstra god mod miljøet, er der flere muligheder. Fx kan du huske altid at tage en flaske vand med til køreturen. Det kan også være andre drikkevarer. Pointen er, at du altid selv har en beholder med, så du ikke bliver nødt til at købe plastik engangsemballage på en tankstation.

Grønt er godt  

Med din nye investering har du rig mulighed for at mindske dit klimaaftryk. Det vil sige, at du ved at tage bilen frem for at hoppe på et fly, kan spare klimaet for en masse Co2 udledning. Du vil derfor opleve en masse glæde ved din nye elbil, og med det nyeste udstyr, som kan hjælpe dig godt på vej, bliver oplevelsen fuldendt.

Selvom du har teknologi til rådighed, skal du stadig passe på dig selv og andre i trafikken.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *