Lav en farvet betonvæg med indfarvet spartel


Hvis du er på jagt efter flot indretning, der er nærmere naturen, kan du med fordel finde ud af, hvordan du nemt og hurtigt kan lave en betonvæg med indfarvet spartel. Det er slet ikke svært, og det giver dit hjem et stemningsfuldt og naturligt look. Hvordan, skal vi se lidt nærmere på her. 

En naturlig finish

For dig, der går op i økologi, er det naturligt at overføre den naturlige tankegang over til ens hjem. Det gælder også, når det kommer til indretning. Hvordan vi har det i et rum, påvirker os nemlig meget, og hvis du søger ro og mod naturen, så har det meget at sige, hvordan du rent faktisk indretter rummet, og hvordan du gør det til et godt sted at være.

Stemning er alfa og omega, når det kommer til indretning. Det handler nemlig ike udelukkende bare om ting, men også om liv og teksturer. Det er netop teksturer, som du skal lege med, hvis du gerne vil give dit hjem en mere naturlig finish med spartel maling.

Farve en væg

Der er nemlig ikke nødvendigt at farve mere end en enkelt væg med indfarvet spartel, for at få det udtryk man gerne vil. Det giver nemlig en rå og naturlig tekstur, der er et godt skrift væk fra det blankpolerede look, der har være i trendbilledet i lang tid efterhånden. Når du skal finde indfarvet spartel, der passerperfekt til dit behov, så er det en god ide at vælge en farve, der passer til den stemning du gerne vil at det rum du skal forvandle skal give.

Der findes nemlig farvet spartelmasse i mange forskellige farver og du kan vælge farvet spartel i præcis den farve du vil, for at opnå det ønskede resultat. Når du har valgt den rigtige farve, så kan du gå i gang med indfarvet spartelmasse og farve en væg, som giver både tekstur og farve.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *