Nyhed i Danmark – Økologisk krymmel


Der er ingen bedre måde at tilføje lidt ekstra til din kage end drys. Disse spiselige dekorationer kan bruges i alle former, størrelser og smagsvarianter du ønsker, men hvad er der så fantastisk ved disse farverige små stykker glæde? Svaret er enkelt: De er alsidige! Du behøver slet ikke meget for, at de har en effekt på din desserts udseende. De findes i mange forskellige former og størrelser – nogle er endda spiselige!- og kan anvendes i enhver kombination.

Drys i mange varianter

De fleste vil være enige i, at drys er den mest populære måde at pynte en kage på, men hvorfor? – Der findes et stort udvalg af økologisk krymmel hos Dinkageverden. Der er mange forskellige smagsvarianter – chokolade , jordbær eller vanilje, bare fo at nævne nogen. Der findes også mange forskellige former og størrelser af krymmel: Vi kan finde stjerneformede drys, hjerter eller endda polkaprikker. Sprinkles er den perfekte dekoration til en kage – det tager kun lidt tid at pynte din dessert med dem, og de ser fantastisk ud!

Mange mennesker tror, at økologiske produkter ikke er lige så gode som konventionelle produkter, fordi de er ikke så velsmagende. Men det gælder ikke for økologiske drys – de smager faktisk endnu bedre! Hvis du vil prøve økologisk drys, kan du prøve vores krymmel favorit som er Sprinkles krymmel, som er i forskellige former og størrelser, som sætter en fest igang på en kage!

Hvad betyder økologisk?

Økologiske produkter har eksisteret siden begyndelsen af det 20. århundrede, men de har først vundet popularitet i de seneste år – sandsynligvis fordi flere mennesker forstår deres fordele . Økologiske produkter handler om at reducere din indvirkning på planeten og passe på den, men de er også gode for mennesker, fordi de ikke indeholder skadelige kemikalier, der kan forårsage allergi. Det er derfor, at økologiske drys er fri for kunstige farvestoffer eller smagsstoffer – de er lavet af naturlige ingredienser! – Økologisk betyder mere end bare velsmagende


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *