Se de mange naturlige hudplejeprodukter fra Caudalie


Caudalie er et hudplejefirma, der bruger naturlige og grønne ingredienser. De patenterede vinekstrakter stammer fra franske vinmarker, såsom Bordeaux, Champagne og Bourgogne. Caudalies ingredienser er økologisk druevand, botaniske olier, herunder druesaft, fair trade argan, borage, natlysolie, hibiscus, sesam, mandel og moskusrose. De bruger planteekstrakter med en række fordele for huden som salvie, kamille, hør, verbena, sød mynte, rosmarin, cassia, oliven-squalan osv. Caudalies produkter er ikke testet på dyr, og de er forpligtet til at beskytte miljøet. Caudalie Premier Cru er en luksuriøs anti-ageing hudplejeserie, der er perfekt til dem over 25 år. Produkterne i denne serie kan hjælpe med at genoprette din huds vitalitet, stramme og løfte din hud og reducere linjer og rynker. Med op til 28 % rabat er Caudalie Premier Cru et godt valg for alle, der er på udkig efter effektive hudplejeprodukter af høj kvalitet – få Caudalie tilbud her.

Caudalie har stort fokus på at lave egne produkter af naturlige varer 

Caudalie skaber deres egne produkter, og derfor føler de sig forpligtet til at vælge naturlige, miljøvenlige og aktive ingredienser. De er konstant på udkig efter nye og innovative grønne ingredienser. Caudalies emballage er lavet af 100 % genbrugspapir, og de bruger genbrugsplast eller plantebaseret plast, hvor det er muligt. De har en passion for at genanvende affald og minimere deres forbrug af råvarer. Caudalie er engageret i bæredygtig udvikling og beskyttelse af miljøet. Caudalie har forpligtet sig til kun at bruge ingredienser af højeste kvalitet i sine produkter. De æteriske olier i deres hudplejeserie er fra gulerødder, som er kendt for deres nærende og antiinflammatoriske egenskaber. Disse egenskaber hjælper med at berolige og reparere huden, så den ser ud og føler sig bedst muligt.

Caudalie giver tilbage til verdenen gennem deres omsætning

Caudalie donerer hvert år 1 % af sin omsætning til økologiske, miljømæssige og velgørende organisationer. Siden 2012 har Caudalie f.eks. plantet og beskyttet over fire millioner træer på verdensplan. Du kan følge med i, hvor mange træer de i alt har plantet på Caudalies hjemmeside. De mener også, at det er de små ting i det daglige, der gør en forskel for at beskytte miljøet. Som at vælge FSC-papir eller -træ til emballage og brouchure eller genbrugsplast. Hver eneste lille smule hjælper. Caudalie stammer fra Frankrig, nærmere bestemt fra Bordeaux, fra Mathilde Thomas’ forældres vinmarker. Det var her, at de opdagede, at vindruekerner var fulde af antioxidanter. Så de begyndte at studere dem, og hvordan de kunne bruges i hudpleje. I 1993 blev Caudalie født, da Mathilde mødte en professor fra Pharmacy University, verdens førende ekspert i druer og vinstokke. Blot to år senere, i 1997, blev de første tre produkter (som stadig fås i dag) lanceret på de europæiske apoteker. Navnet Caudalie er et velanvendt vinudtryk, da de ønskede et navn med tilknytning til deres franske rødder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *