Tre ting du kan lave i din påskeferie


Det er for tiden begrænset hvilke muligheder vi har for at få oplevelser uden for hjemmet. Corona har begrænset vores hverdag og fritid, og som konsekvens er der færre ting vi kan lave. Det fører også til udfordringer i ferierne. Vi må derfor tænke kreativt, hvis vi gerne vil have nogle nye oplevelser med os selv og vores nærmeste.

Lær at spille et instrument

Hvis du er en af dem, der altid har drømt om at kunne spille et instrument, men aldrig har fået det lært, har du nu en oplagt mulighed. Det handler bare om at vælge hvilket ét det skal være.

En guitar er et alsidigt instrument og det et let at transportere fra sted til sted. Der findes masser er hjemmeside til guitar køb online, ligesom man også kan finde masser af guitarlektioner gratis på YouTube.

Gør din have grønnere og skønnere

Påsken er et godt tidspunkt at begynde at plante ude i haven. Du kan plante blomster, buske, grønsager og frugttræer. Det kan også være, at det der kedelige skyggeområde af haven skal have en make over.

Det er desværre ikke alle planter, der trives med overvejende skygge, så du bliver nødt til at lave lidt research først. Men hvis du først finder og planter nogle planter der tåler skygge, skal din have nok bliver rigtig flot!

Arranger en skattejagt for dine børn

Det er altid hyggeligt at få nogle oplevelser med sine børn. Hvis dine børn endnu ikke har nået teenagealderen, kan du overveje at arrangere en skattejagt for dem rundt i nabolaget.

Lav et skattekort og brænd det rundt i kanterne, så det ser gammel og slidt ud. Hæng også nogle poster med gåder op rundt omkring, som dine børn skal bruge til at finde skatten til sidst.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *