Vil du have et lån med hurtig udbetaling?


Det behøver slet ikke at være besværligt eller dyrt at optage at lån. Mange bliver måske lidt forskrækkede af tekniske termer, lange ansøgningsskemaer, regler og kreditvurderinger. Det kan også være uoverskueligt at gennemskue, hvilket et lån der passer bedst til ens behov. Skal man gå efter de billige kviklån? Eller privatlånet?

Der er mange låneudbydere, og umiddelbart så kan det være svært at vælge, hvor man skal optage lånet.

Online ansøgning med lynhurtigt svar

Hvis du ønsker et mindre lån med et hurtig udbetaling, så kan kviklånet være noget for dig. Der er mange fordele ved kviklånet, eksempelvis:

  • Hurtig ansøgning: Det tager ofte kun få minutter at ansøge om et kviklån og få svar.
  • Hurtig udbetaling: Nogle steder får du lånet udbetalt med det samme. Andre steder kan der gå mellem et par timer – en dag.
  • De fleste kan godkendes: Du behøver ikke at redegøre for hele din økonomiske situation. Næsten alle kan få godkendt et kviklån.
  • Ingen sikkerhed: Du behøver ikke at stille sikkerhed for lånet. Du risikerer dermed ikke at få noget i klemme såfremt, at der sker noget uforudseeligt, som gør, at du ikke kan betale lånet tilbage.

Et kviklån er en rigtig god ide, hvis du står og mangler penge med det samme. Der kan ske uforudsete ting for mange af os, og det kan være svært at spare op til det hele. Det kan være, at du får en pludselig tandpine og mangler penge til tandlægeregningen. Køleskabet eller fryseren kan gå i stykker, og det er svært at mangle disse i husholdningen.

Det med småt

Bliver du ofte forvirret, når du læser det med småt? Det er ikke så mærkeligt, for det kan virke meget ugennemsigtigt og teknisk. Ved mange online lån er der tilknyttet en række betingelser og krav, som skal læses i forbindelse med ansøgningen. Det er selvfølgelig en god ide at læse alle dokumenterne, som følger med. Det er dog i store træk vigtigst, at du har styr på følgende ord i forbindelse med online lån:

– ÅOP: Årlige omkostninger i procent er alle de årlige omkostninger, som er forbundet med dit lån. Har du eksempelvis to forskellige lånetilbud med samme beløb og lånetid, kan du sammenligne disse for at se det billigste lån.

– Samlet kreditomkostninger: Dette er det beløb, som man betaler for at kunne låne et beløb. De samlede kreditomkostninger er udgifter, som kommer udover lånet.

– Etableringsomkostninger: Dette er omkostninger, som er forbundet med selve optagelsen af dit lån.

– Afbetalingsperiode: Dette står for den samlede periode (tidsramme), som du ønsker at afbetale dit lån over. Dette kan være alt imellem 1 måned til flere år.

– Variabel debitorrente: Dette er lånets rente, som skal betales efter optagelsen af et lån. I nogle tilfælde tilføjes der renter hvert år, hvor der ved kortere lån tilføjes renter månedligt.

– Samlet tilbagebetalt beløb: Dette beløb er det samlede beløb, som lånet kommer til at koste dig, inklusive renter og andre omkostninger.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *