Brug din fritid på bæredygtige aktiviteter


Er du på udkig efter en ny hobby, men er det også vigtigt for dig, at dette er en hobby, som ikke belaster miljøet? Så læs med her. Vi har nemlig samlet en række idéer til, hvad du kan bruge din tid på, som ikke efterlader negative aftryk på planeten. Dette har vi valgt at kalde bæredygtige aktiviteter. Her får du to idéer til bæredygtige aktiviteter – hhv. havearbejde og løbetræning.

Brug din tid i haven

Hvis du er på udkig efter bæredygtige aktiviteter, er det oplagt for dig at gå i haven. I haven er der ofte en masse, som skal gøres. Hvis du ikke lige umiddelbart ved, hvad du skal give dig til i haven, kan det også være, at du skal ændre noget. Du kan fx anlægge et nyt bed eller plante et nyt træ. En idé er at plante kirsebærtræ. Der findes selvfølgelig forskellige sorter af kirsebærtræer, men faktisk gror mange af disse sorter glimrende i dansk vejr og klima. Det er altså oplagt for dig at plante et kirsebærtræ. På længere sigt vil dette give dig stor gevinst i form af lækre og søde kirsebær – selvfølgelig afhængig af sorten.

Løbetræning

En anden bæredygtig aktivitet er løbetræning. Løbetræning kræver så godt som ingenting – det eneste du behøver er en frisk krop og lidt gå-på-mod. Dette gør, at løbetræning belaster klimaet minimalt. Du behøver nemlig ikke købe en masse udstyr, som med høj sandsynlighed ikke er produceret specielt bæredygtigt. Hvis du alligevel gerne vil have bare en lille smule udstyr – måske et par løbesko og nogle løbestrømper – så sørg for at købe nogle, som er bæredygtigt produceret. Nogle af de bedste løbestrømper er lavet af bambus, og disse kan man ofte få, hvor de er bæredygtigt produceret. Sådan løber du med god samvittighed.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *