Gode tiltag i virksomheden


Ejer du en virksomhed, eller er du i en virksomhed, hvor I er flere medarbejdere? Måske I har et åbent kontorfællesskab, hvor I hver dag har en hverdag sammen. I trives, og I har det godt sammen som kolleger, men I bør faktisk overveje at ryste jer yderligere sammen, så I ikke bare går hjem til jer selv alene efter en arbejdsdag.

Det er sundt og godt at skabe dybere forbindelser, og her kan I med fordel overveje nogle gode tiltag, der kan ryste jer lidt tættere sammen. Herunder er nogle bud på, hvad I kan foretage jer, for at komme tættere ind på hinandens liv på en dejlig og naturlig måde.

Tag på kurser sammen

En start kan være at opsøge forskellige kurser. Det er et fint udgangspunkt, da det fortsat er relevant for jeres fælles arbejde, men stadig ryster jer lidt tættere sammen. På den måde skaber i dybere forbindelser mellem jer, samtidig med at i udvider jeres kompetencer i forhold til jeres arbejde.

Hvis I efter sådan en eller flere kurser føler, at I også skal være sammen lidt mere privat, kan du læse videre længere nede, for at få andre idéer til, hvad I kan foretage jer.

Bestil en frugtordning

Frugt til virksomheder er den oplagte løsning, hvis I vil have det lidt ekstra godt og sundt til hverdag på arbejdspladsen. Det er en smart og praktisk mulighed for at få frugt og grønt leveret direkte til døren. I behøver altså ikke selv at handle ind, og I bestemmer selv, hvad I ønsker at få tilsendt.

Et fad eller en skål med forskelligt frugt er en lækker ting at indføre på arbejdspladsen, og det vil bestemt overraske de fleste positivt. Slik kan virke mere lokkende, men når først der står farverigt frugt og grønt på bordet, vil de fleste lade sig lokke helt naturligt, og før I ved af det, er det blevet en fast og dejlig del af hverdagens gang på jeres arbejdsplads.

Tag på bar eller middag hos hinanden

Og nu til det mere sociale, I kan foretage jer sammen, der kan ryste jer endnu tættere. I kan overveje, om I skal tage på bar eller til middag på omgang hos nogle af jer.

En bar er altid et fint og neutralt udgangspunkt, og det er ikke uden grund, at der mange steder er fredagsbar. Det er en måde at være sammen på, der foregår i lidt mere afslappede rammer. Her kan I snakke mere casual og bare hænge ud.

Det samme kan ske over en fælles middag, og det kan skabe tætte venskaber, når I mødes hjemme hos hinanden og inviterer hinanden ind i det private hjem.

Foretag andre sociale ting

I kan også foretage mange andre sociale ting som at gør på museum, tage til stranden eller andet, hvor I er sammen, uden at det er forpligtende for nogle. Derfor kan man altid hoppe til og fra, og det gør ikke noget, hvis man ikke har muligheden for at være med den ene gang, for så dukker der en anden mulighed op på et senere tidspunkt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *